Tapetování restaurace

 

Tapetování v italské restauraci Almare na Praze 1 pro nás bylo kulinářským zážitkem. Každé vytapetování je pro nás vždy velice zodpovědnou prací, jejíž výsledek by měl být dokonalý. Majitelé restaurace si zakládají na čistém a jednoduchém designu. Chtějí, aby se hosté cítili co nejpříjemněji a znásobili tak požitek z výborného jídla. K tomu jsme věřím dopomohli také my, špetkou malířského a tapetářského umění.

Jaké jsou nejdůležitější kroky při správném tapetování?

První a jednou z nejdůležitějších částí tapetování je příprava podkladu. Penetrovat byste měli především méně pevné podklady, nové omítky a starší omítky po odstranění předchozích nátěrů nebo tapet. Omítky musí být rovné, čisté, suché a přilnavé.

Druhou fází, potom, co jste si vybrali tapety, je dokonalé měření tapet, aby bylo výsledné dílo opravdovým zážitkem.

Následně už jen přesně pokládáme jednu tapetu vedle druhé. A pokud si na tuhle práci netroufáte, malíři pokojů Kapitán Praha pomohou 🙂